TUITION

Maroon and Pink Pattern Price List.png

                            YKSITYISOPETUSTA?

Etsitkö laulunopettajaa tai onko mielessäsi uinunut haave oppia jotain erityistä äänenkäytön saralla?

Olen ammatiltani laulaja, säveltäjä ja laulukouluttaja. Yksi monista intohimoistani on ihmisääni ja sen potentiaalin tutkiminen! Olen erikoistunut a cappellan laulamiseen ja kokeellisiin, juureviin ja monikulttuurisiin tekniikoihin. Työskentelen mm. päätoimisena laulajana EMMA-palkitussa a cappella yhtyeessä Tuuletar, jonka musiikki elää taidepopin, nykykansanmusiikin ja triphopin syövereissä.

Olen viime vuosien aikana esiintyjyyden ja säveltäjyyden lisäksi avautunut opettajuuteen ja koen opettamisen erittäin merkitykselliseksi työksi. Inspiroidun siitä, kun todistan oppilaani kykenevän yhtäkkiä johonkin mihin ei ajatellut pystyvänsä, ja kun näen oppilaideni kehityskaaren ja koen heidän innostuvan tai voimaantuvan tunneillani! Olen usein saanut palautetta, että olen lämminhenkinen opettaja, jonka kanssa ei tarvitse jännittää, joka on hyvä työssään ja joka innostaa ja inspiroi. Tästä suurensuuri lämmin kiitos kaikille oppilailleni!

Voimme työskennellä esimerkiksi resonoivan äänen, vahvan äänenkäytön, tarinan tulkinnan, improvisaation, kokeellisten laulutekniikoiden, kansanlaulujen tai oman musiikkisi parissa. Voit myös ehdottaa jotain aivan muuta, ja katsotaan koenko olevani siinä sellainen jolla on jotain annettavaa!

Voimme myös pitää yksityistunteja luonnossa kuten metsässä, luolassa tai rannalla! Verkon kautta tapahtuva opetus onnistuu myös hyvin!

Äänityöskentelyssä käytän paljon kehollisia metodeja ja usein oppilailla hiki virtaakin tunneilla! Tähän tapaan olen päätynyt siksi, koska olen todennut sen, että mieli usein lukkiuttaa ääntä kun taas kehollisuus vapauttaa sitä. Keskityn maadoittuneeseen laulamiseen, sillä koen, että kaikki syvä alkaa yhteydestä maahan ja lantionpohjanlihaksiin.

Tällä hetkellä teemoina yksityisoppilaideni parissa on mm. soiva ja soljuva ääni, kehon ja äänen vahva yhteys eri jooga-asanoissa, tekstintulkinta, oman henkilökohtaisen äänen vahvistaminen ja vapauttaminen.

Laulaminen minulle on maagisimmillaan rehelllistä itsensä ilmaisua, syvää vuoropuhelua kehon ja ympäristön kanssa ja yhteyttä johonkin korkeampaan voimaan.

Olen kehittänyt myös rakkaudesta ihmisääneen ja eri maiden kansanmusiikkiin neljä erilaista työpajaa ”Ääniefektit ihmisäänellä”, ”Etnolaulu”, ”Yhteys kehoon - Yhteys ääneen” sekä ”Metsässä raikaa!”. Näitä voit myös tilata esimerkiksi lauluyhtyeellesi, kuorollesi tai ystäväporukallesi, ja niistä kaksi ensimmäistä on mahdollista toteuttaa myös etänä verkossa!


 

 

  • Facebook
  • YouTube
  • iTunes