top of page
Image by Aldo Prakash

Loitsulaulupiiri

Laulupiiristä

Lämpimästi tervetuloa kokoontumaan yhteen tulen äärelle laulamaan koko sydämen kyllyydestä ja vahvistamaan luottamusta ja suhdetta omaan äänelliseen ilmaisuun kannustavassa ilmapiirissä!

Ohjelmassa:

  • loitsulauluja (lemmennostatus, luonnonnostatus, tuutulaulu)

  • meditatiivisten äänimaisemien luomista

  • kutsuhuutoja

  • juurevaa äänenkäyttöä
     

Oma rumpu, helistin tai muu soitin tervetullut mukaan!

PALAUTETTA KURSSISTA:

"Tuntui hyvältä saada käyttää ääntään yhdessä ilman että tarvitsi ajatella häiriintyykö naapurit. Jotenkin tuntui, että helpompi löytää tuki oikeasta paikasta, kun saa antaa vaan tulla eikä tarvitse miettiä miltä ääni kuulostaa eikä ollut sääntöjä. Tutustui omaan ääneen uudella tavalla."

"Koin saavani olla porukassa omana itsenäni ja juuri sellaisena, ja sinä nimenomaan onnistuit luomaan kaikille sellaista tilaa. Sain sinulta tietoa ja "opetusta" mutta annoit myös meille porukalla tilaa yhdessä luoda."

"Olo oli hieno sekä siellä tilanteessa että pitkään sen jälkeen, jotenkin jäi sellainen tunne että jotain liikahti! Olen yleensä aivan umpirationaalinen ihminen (tai luulen ainakin) mutta kylmät väreet meni useasti ja kahdet pienet itkut tirautin siellä kodassa mikä ei ole kyllä kovin tyypillistä minulle! Kiireettömyys, silti semmoinen voima samalla."

"Aivan kertakaikkiaan hieno tilanne ja tilaisuus! Tilassa oli lämpötilahaasteita mutta toisaalta se kota just hyvä ympäristö. Näkymä sinne merelle jne. Aivan superkokemus."

bottom of page