top of page

HOITAVA ÄÄNI

päiväretriitti Villa Valo (OULU)

Päiväretriitti Villa Valossa äänen ja laulun hoitavien vaikutusten äärellä lauantaina 27.1.2024 klo 11-17!
Ohjaajina sinut toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kansainvälistäkin menestystä nauttiva, Tuulettaresta tuttu Sini Koskelainen ja pitkän linjan henkisen hyvinvoinnin valmentaja Erika Juusola.

Hoitava ääni Facebook Event Cover(1).png

Retriitistä

Päivän kantava teema on ihmisäänen monipuolisuus. Miten se toimii ja sitä voi käyttää erilaisiin tarkoituksiin antamalla äänen tietoisuudelle tarkoitus, intentio. Tässä päivässä intentiona on sisäisen rauhan ja emotionaalisen turvan luominen äänen avulla.

Päivän harjoitukset lähtevät ajatuksesta että ihmisen ääni on tietoisuus, meidän syvin olemuksemme. Tutustumme oman äänen hoitaviin ominaisuuksiin ja tunteita liikuttaviin sävyihin. Teemme erilaisia harjoitteita, meditoimme, hoidamme ja lepäämme äänissä ja jaamme kokemaamme yhdessä. Tunteillakin on mahdollisuus nousta pintaan rakkaudella kannatellussa tilassa.

KENELLE: Voit osallistua riippumatta laulutaustastasi matalalla kynnyksellä, päivä tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin spesiaalia. Sinun ei tarvitse olla laulaja, kiinnostus äänen hoitaviin ominaisuuksiin riittää.

ILMOITTAUTUMINEN: Sitovat ilmoittautumiset 20.1.2024 mennessä posti@erikajuusola.com. Ilmoittautuessa saat tarkempia tietoja ja maksusta laskun.

MAKSU: Early Birdeille 135€, voimassa 30.12.2023 saakka!
Sen jälkeen maksu on 150 €. Hinnat sisältävät alv 24%.

MITÄ OTTAA MUKAAN:
Ota mukaan oma pöytäkynttilä (tuoksuton), juomapullo, jumppa-alusta, viltti, ehkä myös tyyny, villasukat, muistiinpanovälineet ja pue yllesi rennot mukavat vaatteet. Tarjolla on teetä ja kahvia. Pidämme ruokatauon, joten voit ottaa omat eväät mukaan tai käydä syömässä jossain keskustan ravintolassa.

OHJAAJAT:

Sini Koskelainen:

Sini Koskelainen on juurevaan ja elokuvalliseen a cappella -musiikkiin erikoistunut laulaja, säveltäjä ja laulukouluttaja. Sini tunnetaan kansainvälisesti menestyneestä EMMA-palkitusta Tuuletar-yhtyeestä, joka on esiintynyt yli 25 eri maassa ja tehnyt yhteistyötä niin Lauri Tähkän kuin Cirko uuden sirkuksen keskuksen ja Tapiola Sinfoniettan kanssa. Tuulettaren musiikkia on myyty tv-sarjojen Game of Thrones, Monarca ja Wentworth tuotantoihin. Häntä sykähdyttää juurivoima, ekspressiivisyys, kehollisuus, luontoyhteys, linnut, elokuvamusiikki, kansanperinne ja meditatiiviset praktiikat. Sini luo Pohjolan mytologiasta inspiroituneita sooloesityksiä ja innovoi jatkuvasti uusia äänityöpajoja (Kulning -kutsuhuuto, Woiman nostatus, Eläinääniä, Nouse luontoni loitsulaulupiiri, Ääniefektit ihmisäänellä, Etnolaulu). Työpajojensa kautta Sini haluaa inspiroida muita vahvistamaan suhdetta omaan ääneensä, rohkaistumaan äänenkäytössä, tutustumaan äänen monisävyisyyteen sekä juureviin musiikkiperinteisiin ja Maasta ja lantionpohjasta asti kumpuavaan woimaan!

Tuulettaren lisäksi Sini on työskennellyt viime vuosien aikana mm. esiintyjänä perinnejuhlia elvyttävässä Vuodenkierto -hankkeessa, tilaussäveltäjänä hypnoosirentoutushankkeessa, sello-laulu duossa Kajos, laulajana islantilaisessa mykkätaide-elokuvassa See no evil/ Betur sjá augu (Callow Youth Productions/Nykur Media, 2021) sekä vierailevana laulajana metal-yhtyeen HARMS levyllä A lifetime spent on dying (2021).

 

Erika Juusola:

"Olen on ollut lapsesta saakka näkijä, josta tulikin myös ammattini jo 20 vuotta sitten. Lisäksi olen kognitiivinen lyhytterapeutti, tunnelukkoterapeutti, meditaatio-ohjaaja ja kouluttaja. Ylläpidän monipuolisesti ryhmiä ja järjestän luontoretriittejä sekä pieniä hyvinvointiin ja taiteisiin liittyviä tapahtumia toimitiloissani Villa Valossa Oulussa. Musiikki ja laulaminen on on kuulunut aina läheisesti elämääni ja teen keikkaa myös laulajana. Erityisesti laulamisessa minua kiehtoo sen tunteita ja energioita liikuttava voima, äänen parantava tietoisuus. Laulu hoitaa myös laulajaa itseään, kuin myös kuulijaa."

www.facebook.com/ErikaJuusola
www.instagram.com/erikajuusola
www.facebook.com/VillaValossa


--
Lämpimästi tervetuloa mukaan hoitaville ääniaalloille!

Sydämellisin terveisin,

Sini & Erika

bottom of page