top of page

VESIKUU

Kevätpäiväntasauksen ja täydenkuun ääniretriitti 23.3.

(INKOO)

Astukaamme yhdessä unenomaiseen rauhalliseen päiväretriittiin, jonka veden yli kaikuva nimi on "Vesikuu". Tämän lumoavan tapahtuman ohjaavat rituaalimuusikko Magdalena Sofia (Vaskilintu) ja juurevaan a cappella -musiikkiin erikoistunut äänitaiteilija Sini Koskelainen.

VESIKUU

Retriitistä

Tervetuloa viettämään päivää, joka soljuu läpi musiikin, äänen, seremonioiden, luonnon ja lähdepohjaisen järviveden sekä utuisen metsän taianomaisten tunnelmien.

Sini johdattaa osallistujat kohti herkistävien melodioiden ja maadoittavien äänten maailmaa. Päivän aikana tutkimme moniäänisen laulun ja äänen värähtelyn tuottamaa kokemusta, opimme kauniita lauluja ja vahvistamme luovaa ilmaisuvoimaamme. Avaudumme musiikin hoivalle yhteislaulun kutoessa meidät yhteen näkymättömiin säikeisiin.

Luonnon äärellä loihdimme esiin hauraita ja koskettavia hetkiä, veden hiljaisesta hyminästä kasvipuhdistuksen syvälliseen lempeyteen.

Magdalena johdattaa meidät veden sielukkaisiin seremoniallisiin syvyyksiin. Vesilaulut ja myös yhteinen äänimatka syventävät yhteyttämme veden henkeen ja syvempään kunnioittavaan rauhalliseen yhteyteen itseemme, toisiimme ja koko luomakuntaan. Seremonia veden äärellä tarjoaa mahdollisuuden puhdistautumiseen, irrottautumiseen ja uusien siementen löytämiseen sekä istuttamiseen.

Tämä retriitti kutsuu naiset kohtaamaan itsensä, sukeltamaan veden hoivaaviin syvyyksiin ja tanssimaan äänensä kanssa.

Kenelle retriitti on?
Retriittiin osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla laulaja. Riittää että sinulla on jonkin verran aikaisempaa kokemusta yhdessä muiden kanssa laulamisesta.

Mikä on Dragon Temple?
Dragon Temple on Inkoossa sijaitseva ikimuistoinen ja ainutlaatuinen tapahtumapaikka, joka tarjoaa kasvislounaan ja ravitsee niin kehoa, mieltä kuin sielua.

Mitä päivästä voi saada irti?
Osallistuminen päivään antaa mahdollisuuden luoda muistoja, solmia uusia siteitä naisten kanssa ja sukeltaa luontomystiikkaan äänen ja musiikin siivittämänä täydenkuun aikaan kokeneiden muusikoiden ja fasilitoijien lempeässä ohjauksessa.

Liity mukaan "Vesikuu" -retriittiin ja anna itsellesi lahjaksi päiväretriitti, jossa sinulla on tilaa ja aikaa laskeutua äänesi ja luontosi äärelle. Tämä päivä tarjoaa mahdollisuuden löytää rauhaa, voimaantumista ja inspiroitumista maagisessa ympäristössä laulaen veden ja kuun kanssa.

***

Fasilitoijista:

 

Sini Koskelainen on juurevaan ja elokuvalliseen a cappella -musiikkiin erikoistunut laulaja, säveltäjä ja laulukouluttaja. Häntä sykähdyttää juurivoima, ekspressiivisyys, kehollisuus, luontoyhteys, linnut, elokuvamusiikki, kansanperinne ja meditatiiviset praktiikat. Sini luo Pohjolan mytologiasta inspiroituneita sooloesityksiä ja innovoi jatkuvasti uusia äänityöpajoja (Kulning -kutsuhuuto, Woiman nostatus, Eläinääniä, Nouse luontoni loitsulaulupiiri, Ääniefektit ihmisäänellä, Etnolaulu). Hänet tunnetaan kansainvälisesti menestyneestä EMMA-palkitusta Tuuletar-yhtyeestä, jonka musiikkia on myyty mm. Game of Thrones ja Wentworth tv-sarjojen tuotantoihin.

www.sinikoskelainen.com
instagram: @sini.koskelainen

Magdalena Sofia on laulaja ja afro-suomalainen rituaalimuusikko, joka ammentaa inspiraatiota luontosuhteesta monimuotoiseen äänenkäyttöön ja ilmaisuun. Hänen rakkautensa ääneen on johdattanut käyttämään ilmaisua ja taidetta sillanrakentajana ihmisten välille. Hän luo transformatiivisille kokemuksille tiloja tarjoten äänenkäyttöön, luovuuteen ja luontomystiikkaan sukeltavia retriittejä, kursseja, tapahtumia sekä työpajoja niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

www.vaskilintu.com
instagram: @vaskilintumusic

____

Aikataulu

Päivämäärä: Lauantai 23. Maaliskuuta

Aikataulu:

12:00 - 12:45: Saapuminen, tervetuliaisinfo ja alkupiiri
Saavuthan paikalle ajoissa, jotta voimme aloittaa päivän yhteisen matkamme kohti äänen ja veden syvyyksiä.

12:45 - 14:30: Moniääninen voimaannuttava laulu

14:30 - 15:30: Sini ja Magdalena. Hermostoa rauhoittava Veden äärellä - äänimatka. Annamme veden äänestä inspiroituneen äänimatkan kuljettaa meidät syvemmälle itsessämme elävää maailmaa

15:30 - 16:00: Lounas
Nautimme yhteisestä lounaasta, joka tarjoillaan Dragon Templen huolella valmistamana.

16:00 - 17:15: Metsäharjoitteet. Täydenkuun Vesiseremonia ja yrttipuhdistus.

17:30 - 18:00: Loppupiiri

Paikka: Dragon Temple (Fagervikintie 1395, Fagervik)


Osallistumismaksu:

- Nyt saat tapahtumaan 50€ alennuksen koodilla "Kuutamo" ilmoittauessasi!

- maaliskuu täyshinta 200e

 

Liput holvi-kaupasta https://holvi.com/shop/vaskilintumusic/section/retriitit/

 


Varustus: Ota mukaasi mukavat vaatteet, muistiinpanovälineet, oma vesipullo ja avoin mieli.


Kuljetus: Jos tarvitset kyytiä, voit liittyä kyytiryhmään, jonka teemme Exeliin. Olethan yhteydessä ajoissa kyytipaikoista.


Ruokailu: Päivän aikana tarjoamme herkullisen yhteisen lounaan. Erityisruokavaliot otetaan huomioon, ilmoitathan niistä etukäteen.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.3

Tervetuloa mukaan unohtumattomalle päivälle "Vesikuu"- naisille suunnatulle päiväretriitille. Anna äänen ja veden kuljettaa sinut mukanaan!

bottom of page