top of page
Woiman nostatus äänityöpaja fb-event(2).png

Woiman nostatus äänityöpaja 6.4.

Lämpimästi tervetuloa Woiman nostatus äänityöpajaan Lappeenrantaan! Tässä työpajassa vahvistamme luottamusta ja suhdetta omaan äänelliseen ilmaisuun ja nostatamme ääneemme woimaa! Työpaja pidetään pyhitetyssä Valkoisen Kukan Tiipiissä, jonka henki auttaa maadoittumaan ja olemaan läsnä.

Ohjaajana ja tilanpitäjänä toimii juurevaan ja atmosfääriseen a cappellaan erikoistunut laulaja/säveltäjä/laulukouluttaja Sini Koskelainen, joka tunnetaan EMMA-palkitusta yhtyeestä Tuuletar.
www.sinikoskelainen.com
www.instagram.com/sini.koskelainen
www.facebook.com/SiniKoskelainenOFFICIAL

Työpajassa rentoutamme ääntä ja palautamme yhteyttä kehomme keskukseen. Nostatamme ääneemme voimaa lantionpohjasta ja maasta käsin. Luomme äänimaisemia, joissa karistelemme oman äänen tuomitsemisen tai sen häpeämisen uskomuksia pois. Valamme rohkeutta tuottaa myös vahvaa ääntä.

Jos sinua on joskus elämässäsi hiljennetty sillä olet ollut muille ”liian äänekäs” tai sinua on haukuttu ettet osaa laulaa, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä mikään näistä ei pidä paikkansa tässä työpajassa. Äänen saa antaa kuulua ja kaikki äänen sävyt ovat yhtä upeita!

Sinun ei tarvitse olla äänenkäytön ammattilainen tai kokenut laulaja osallistuaksesi tähän työpajaan.

Sinin ohjauksessa voit tuntea olosi tervetulleeksi juuri sellaisena kuin olet, ja niillä voimilla ja sillä äänellä mikä sinulla sinä päivänä on. Työpajan aikana saat myös ottaa omaa tilaa ja olla osallistumatta kaikkiin harjoituksiin jos siltä tuntuu. Usein jo piirissä oleminen itsessään antaa paljon. Ole läsnä sisäisille tarpeillesi ja kunnioita rajojasi.

Sini pyrkii aina luomaan turvallisen ilmapiirin eri äänenkäyttötilanteissa ja olemaan tukena hetkessä nouseville prosesseille, sillä hän tietää miten herkkää äänen kanssa työskentely voi olla.

Tiipiissä palaa työpajan aikana nuotio, joka lämmittää ihanasti ja tila on vuorattu pehmoiseksi matoilla ja taljoilla.

Voit ottaa mukaan myös oman rumpusi, helistimen tai muun soittimen! Valkoisen Kukan Merviltä voi myös lainata muutamia rumpuja ja helistimiä tarvittaessa.

Laita päällesi joustavat ja mukavat vaatteet, sillä ääniharjoitteet ovat kehollisia ja dynaamisia.

Kerrothan etukäteen jos sinulla on joitain fyysisiä rajoitteita niin pyrimme ratkaisemaan asiat niin, että kuitenkin pystyisit osallistumaan työpajaan.

Järjestäjä: Valkoinen Kukka

Ajankohta: la 6.4. klo 13.30-16.30

Paikka: Valkoisen Kukan Tiipii, osoite Linnahovintie 7153400 Ilottula, Lappeenranta

Hinta:

Naistenpäivä ALE kombolippu (sis. 2 hlö) 90€ (OVH 110€), tarjous voimassa 8.3. asti!

Peruslippu: 55€

Hinta sisältää ALV 24% ja teetarjoilun.

ILMOITTAUDU MUKAAN

 

HUOM. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua äänityöpajan lisäksi Lakota Longwalkerin ohjaamaan Comanche helmikirjonta korvakorutyöpajaan, joka pidetään klo 10-13, jolloin saat ale-lipun kun osallistut kumpaankin!

ILMOITTAUDU KOKO PÄIVÄÄN: COMANCHE HELMIKIRJONTAA & ÄÄNEN NOSTATUSTA https://fb.me/e/4XcI3lkw1

PALAUTTEITA:

"It just happened. I started using my voice, I didn't expect it to be that free but the format of the class made it very natural to occur."

"Woiman nostatus äänityöpaja nosti äänenkäytön uusiin ulottuvuuksiin!"

bottom of page